Fietsgidsen China BIBLIOTREK

China is de benaming voor een groot cultuurgebied met een zeer lange geschiedenis, een oude beschaving en een staat in Oost-Azië. China is een enorme  speler in de Wandel- en fietswereld, ondanks het land meestal gekend is voor zijn toerisme, staan deze onderwerpen evenzeer aan de top van de bezigheden in China. Een gigantisch land, je zou durven zeggen continent, door de ongelofelijke afstanden in dit land, zijn lange afstand routes wel degelijk lang. China kan zowel op politiek-historische als op fysisch-geografische grond worden ingedeeld in een aantal verschillende gebieden. Het 'traditionele China' beslaat het Zuidoosten en midden van het vasteland, en is de bakermat van de Chinese cultuur. Fysisch & geografisch zijn hier drie belangrijke gebieden te onderscheiden van elkander, Het Chinees laagland, het Noord-Chinees bergland & het Zuid-Chinees bergland. Naast dit kerngebied bestaat het huidige China nog  uit een aantal andere gebieden zoals Taiwan, Hongkong, Macau, Tibet, Sinkiang en binnen-Mongolië. In dit segment vind u ook Wandelgidsen China & de Reisgidsen China.


Resultaten per pagina wijzigen ...
Literatuur - met de fiets naar China 14809km (9789080135918) Globetrotter
€ 17,95
Lees meer

Literatuur - met de fiets naar China 14809km Globetrotter • 9789080135918

Literatuur - met de fiets naar China 14809km (9789080135918) Globetrotter Productomschrijving: Nicole Dierckx & Ingrid de Wilde, twee Antwerpse meisjes fietsten van Antwerpen naar China en terug: 14.809 km. Wat zij meemaakten, tart elke verbeelding. Gelukkig hielden zij zorgvuldig een dagboek bij, zodat zij van al hun avonturen een spannend reisverhaal konden maken. Volg hun fietssporen do…

 Fietsgidsen China BIBLIOTREK

De Chinese cultuur tradities en religieuze gebruiken, zoals die in alle uithoeken van China gedurende gans de geschiedenis van China hebben bestaan. Het uitgestrekte land kent een uitgebreide verscheidenheid aan culturen en volkeren, zowel in het verleden als in het heden. China kent immers veel minderheidsvolken waaronder bijvoorbeeld de Mongolen, de Oeigoeren en de Tibetanen. China is in ieder geval wel een grote speler als het om speciale locaties gaat, en op gebied van wandel- en fietslocaties evenzeer. Bij BIBLIOTREK beschikken we nog niet over vele verschillende art. maar onze database groeit elk jaar met vele uitgevers die dit continent hoe langer hoe meer aan doen. In dit segment vind u ook Wandelgidsen China & de Reisgidsen China.

Bibliotrek gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. OK