Literatuur / Enfants des montagnes du monde - par Bernard Debarbieux Glénat

Wanneer we spreken over kinderen van de bergen, dan heeft dit een veelheid facetten...


Korte omschrijving

Literatuur / Enfants des montagnes du monde - par Bernard Debarbieux (9782723465878) Glénat. Productomschrijving: Wanneer we spreken over kinderen van de bergen, dan heeft het een veelheid v...

» Klik hier voor de volledige beschrijving.

€ 42,95

Specificaties

  • Beschikbaarheid: Binnen 6-10 werkdagen
  • Uitgever: Editions Glénat
  • ISBN-13: 9782723465878
  • Activiteiten: Reis literatuur
  • Blz.: 160
  • Afmeting: 28x33
  • Taal: Frans


Volledige omschrijving

Literatuur / Enfants des montagnes du monde - par Bernard Debarbieux (9782723465878) Glénat.

Productomschrijving: Wanneer we spreken over kinderen van de bergen, dan heeft het een veelheid van gezichten, een hoedster van geiten in de Marokkaanse Atlas, een herder van het Ethiopisch Hoogland, een Plukker van de hellingen van de Himalaya, een zaad van kampioen van het skiën in de Alpen, een jonge cowboy in het Amerikaanse Westen, een kleine Zuid-Amerikaanse minderjarige. Geïllustreerd door beelden van grote fotografen, dit boek belicht hun punten die ze gemeen hebben, maar ook wat hen onderscheidt. Een boek die prijzen won, in de wereld van de literatuur.

Omschrijvign van de uitgever: Lorsqu'on parle d'enfants des montagnes, une multitude de visages apparaît : un gardien de chèvres dans l'Atlas marocain, un berger des hauts plateaux éthiopiens, un moinillon bouddhiste, une cueilleuse de thé des pentes de l'Himalaya, une graine de champion de ski dans les Alpes, un jeune cow-boy de l'Ouest américain, un petit mineur sud-américain?

Illustré par les images des plus grands photographes, ce livre met en exergue leurs points communs mais aussi tout ce qui les différencie, voire les sépare. Éclairé par les textes de géographes engagés dans des projets concrets de par le monde, c'est aussi un livre d'émotion qui sait guetter un regard, un sourire ou une souffrance.

Bibliotrek gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. OK