Techniekgids / Avalanches connaître & comprendre pour limiter le risque Glénat

Lawines zijn elk jaar verantwoordelijk voor vele doden, Voor het seizoen 2009-2010, zijn er 41 slachtoffers geweest in Frankrijk.


Korte omschrijving

Techniekgids - Avalanches connaître & comprendre pour limiter le risque 9782723473019) Glénat. Productomschrijving: Lawines zijn elk jaar verantwoordelijk voor vele doden: voor het seizoen 2...

» Klik hier voor de volledige beschrijving.

€ 15,95

Specificaties

  • Beschikbaarheid: Binnen 5-7 werkdagen
  • Uitgever: Editions Glénat
  • ISBN-13: 9782723473019
  • HOOFDCATEGORIEËN: Klimgids
  • Blz.: 144
  • Afmeting: 14x23
  • Taal: Frans


Volledige omschrijving

Techniekgids - Avalanches connaître & comprendre pour limiter le risque 9782723473019) Glénat.

Productomschrijving: Lawines zijn elk jaar verantwoordelijk voor vele doden: voor het seizoen 2009-2010, zijn er 41 slachtoffers geweest in Frankrijk. Sommige mensen aarzelen niet om te houden vand e natuur in vertrouwen, ongeacht het weer. In plaats van Russische roulette te spelen zijn er een paar eenvoudige manieren om het risico in te schatten. Het doel van dit boek is te publiceren. Dit werk is de vrucht van jarenlange praktijk en reflecties, vergaderingen en uitwisseling van ervaringen, zowel met deskundigen wetenschappers, franse en buitenlandse bergbeklimmers, met amateurs, professionele beoefenaars van sneeuw sport.

Omschrijving van de uitgever: Chaque année les avalanches sont responsables de nombreux décès : pour la saison 2009-2010, on recense 41 victimes en France. Quelles que soient les conditions météo, certaines personnes n'hésitent pas à maintenir leur sortie et comptent sur? la chance ! Plutôt que de jouer à la roulette russe n'existe-t-il pas quelques moyens simples pour estimer le risque.

L'objectif de cet ouvrage est de les faire connaître. Ce travail est le fruit de nombreuses années de pratique et de réflexions, de rencontres et d'échanges d'expériences, tant avec des experts, scientifiques ou professionnels de la montagne, français et étrangers, qu'avec des amateurs, pratiquants des sports de neige.

 

Bibliotrek gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. OK