Wandelgids E5 / Konstanz - Merano & Bozen Rother

Een onvergetelijk wandel avontuur is de kruising van de Alpen op het Europese lange-afstand wandel pad E5


Korte omschrijving

Wandelgids E5 / Konstanz - Merano & Bozen (9783763343577) Rother - 31 etappes met varianten.  Productomschrijving: Een onvergetelijk wandel avontuur is de kruising van de Alpen op het Europe...

» Klik hier voor de volledige beschrijving.

€ 15,95

Specificaties

  • Beschikbaarheid: Binnen 5-7 werkdagen
  • Uitgever: Rother Bergverlag GmbH
  • ISBN-13: 9783763343577
  • HOOFDCATEGORIEËN: Wandelgids
  • Activiteiten: Wandelen, Hiking & Trekking
  • Land: Italië
  • Blz.: 240
  • Afmeting: 12x17
  • Editie: 9
  • Taal: Duits


Extra documentatie

U kunt een PDF openen met de gratis software Adobe ReaderVolledige omschrijving

Wandelgids E5 / Konstanz - Merano & Bozen (9783763343577) Rother - 31 etappes met varianten. 

Productomschrijving: Een onvergetelijk wandel avontuur is de kruising van de Alpen op het Europese lange-afstand wandel pad E5.  31 etappes, 600 kilometer lang, en 20.000 meter hoogte te overwinnen, leidt deze route van de Bodensee naar Verona. De E5 toont vele gezichten, weelderige weilanden in de Alpen uitlopers, machtige gletsjers op de belangrijkste Alpine bergkam van de routte, charmante Italiaanse bergdorpjes en uiteindelijk de mediterrane flair van Verona. 

Deze Rother "lange afstands wandelpad E5" beschrijft de klassieke route van het Bodenmeer via Oberstdorf en Bolzano naar Verona, en houdt ook rekening met een aantal alternatieve routes en bijzonder moeilijke delen van de route of 'slecht weer variaties. Minstens zo bekend en populair als de E5 zelf sinds vele jaren. de zes-daagse oversteek van de Alpen "Oberstdorf - Meran" die aanvankelijk identiek was aan de E5. Dit heerlijke alternatief wordt beschreven in deze gids.

Deze Rother Walking heeft in elk stadium een gedetailleerde routebeschrijving, wandelkaarten gemarkeerd met Route en zinvolle hoogte profielen. Voor gedetailleerde informatie over het transport, verfrissingen en accommodatie, alsmede de beschrijving van de varianten te vergemakkelijken planning en maken de aanpassing van de secties op de individuele en externe omstandigheden. GPS-tracks zijn beschikbaar voor moeilijker secties te downloaden. Talrijke tips en achtergrondinformatie te brengen Bezienswaardig en het kennen van de boot dichterbij.

Locatie op kaart

Bibliotrek gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. OK