De uitbreiding van Bibliotrek.be

BIBLIOTREK.be


De uitbreiding van Bibliotrek is een hele grote stap en een serieuze beslissing geweest. Het zal de komende jaren niet makkelijk worden om al deze art. in onze website te integreren, te ordenen, te prijzen, leveranciers te vinden, en een deftige eerlijke prijszetting voor te stellen. In ieder geval weten wij al dewelke artikelen er bij Bibliotrek bij zullen komen.

We opteerden voor kwaliteit. Het worden Wandelschoenen van MEINDL, en Outdoorkledij van Fjällräven Zweden. Om deze 2 gigantische merken binnen de outdoor wereld te bemachtigen om in onze website op te nemen, zal wellicht geen sinecure zijn. Enfin, we hebben alvast Voka West-Vlaanderen ingeschakelt, de West-Vlaamse kamer van koophandel zeg maar, om ons hiermee te helpen. Wie zich geroepen voelt om ons te helepen met contactgegevens van Meindl en Fjällräven, die zijn van harte welkom, want vindt ze maar.

Zijn er mensen die vrijwilig een handje willen toesteken aan ons project?, die zijn reuze welkom. Want de hoeveelheid werk die hierbij te passe zal komen is gigantisch, en zal een paar jaar in beslag nemen. Van leveranciers zoeken, tot verpakkingen kiezen, onderhandelingen van de juiste leveranciers, de uitbouw van onze website op technisch vlag, rekening houdend met alle privacy wetgevingen en zo meer. 

Hieronder alvast wat er vooraan op de webiste zal bijkomen...

Stay tuned.

               

 

Terug naar boven