Fietsgidsen Schotland BIBLIOTREK

Geen land mooier dan het wilde noorden van Schotland. De Highland ’s, De Inner- & Outer Highbrids, de Orkney Islands, de minder bekende Lowlands, de Grampian Mountains en de grote lijst van munro’s. Deze allemaal samen, en natuurlijk nog vele andere vullen onze avontuurlijke Schotland kast tot aan de rand met unieke exemplaren, vol wonder, unieke natuur- en fietsroutes. De fietsgidsen  Schotland zijn een op zich prachtige verzameling van natuur- en bosrijke gebieden waar al sinds bijna duizend jaar paden doorheen lopen. De Schotse gemeenschap bestaat door hun wereldbekende Highland ‘s. Ware het niet voor bergen als de Ben Nevis, en het wereldbekende Loch Ness, dan ware Schotland zonder meer een land op het einde van een land. Uitgevers als Ordnance Survey bieden alle mogelijke gidsen & kaarten, al dan niet geplastificeerd. Kleine waarschuwing misschien, waag u niet aan de verdere fietsroutes die ver van nergens lopen, zonder begeleiding! Wenst u een kijkje te nemen op de wandelpagina ? > Wandelgidsen Schotland.


Resultaten per pagina wijzigen ...
Mountainbikegids / West & Norh West Schotland (9781852847463) Cicerone Press
€ 22,95
Lees meer

Mountainbikegids / West & Norh West Schotland Cicerone Press • 9781852847463

Mountainbikegids / West & Norh West Schotland (9781852847463) Cicerone Press Productomschrijving: Deze gids beschrijft 25 mountainbike routes in Noord- en Noord West Schotland, een gebied met inbegrip van Fort William, Rannoch Moor, Glen Spean, Invergarry, Loch Sunart, Strathfarrar, Kinlochewe, Sutherland, de Buiten-Hebriden en de bergen van Torridon. De routes variëren van 19,5 km tot 73.…

 Fietsgidsen Schotland BIBLIOTREK

De fietsgidsen Schotland zijn een onmisbare tool om het landschap gemakkelijk en vooral veilig door te komen. Wees op uw goede voor de natuur, die is groter en niet zo gemakkelijk navigeerbaar zonder de juiste gids, kaart of navigatie tool. Neem nu het eiland Skye, meer bepaald, “The Isle of Skye”, een wereldbekend natuur fenomeen, bijna nergens anders ter wereld vind u dergelijk ruwe natuurplaatsen. Met zicht op de Cuillin Sound, de Sound of Raasay, Inner Sound- en Sound of Sleat. Stuk voor stuk prachtige vergezichten vanop het Skye eiland. Met plaatsen als Inverness, Fraserburgh, Aberdeen, Dundee, Edinburgh & Glasgow is fietse, als ook wandelen niet meer weg te denken uit Schotland. De Fietsgidsen Schotland als ook de Wandelgidsen  Schotland zijn talrijk bij BIBLIOTREK, we kunnen u alle nodige informatie geven van de vele reizen- & expedities die BIBLIOTREK al heeft ondernomen, samen met andere organisaties naar soortgelijke gebieden.

Schotland bezit ook Nationale parken, als de Cairngorms & Trossachs Nationale Parken. Schotland bezit ook vele kastelen zoals onder meer Balmoral Castle, Balvenie Castle, Blair Castle, Craigmillar Castle, Culzean- & Dunvegan Castle. In de wandelgidsen  Schotland staat ook vele toeristische info & bezienswaardigheden bij vermeld met culturele hoogstandjes als Haggis, hun Whiskey, de Harris Tweed, de Highland pony en nog vele andere zeer informatieve details, zijn allemaal terug te vinden op bijna elke gids die de vele uitgevers aanbieden.

Schotland is een merkwaardig land, een land die er een speciaal dialect op nahoud van de Engelse taal, die zelfs voor vele Engelsen in sommige gevallen moeilijk te begrijpen valt. Voor de gemiddelde toerist is Schotland vriendelijk, ten zei u uiteraard niets van het Engels af weet, dat nemen ze dan weer in het Noorden aan als mensen die niet voorbereidt zijn voor hun tocht. Hetzelfde gaat voor Noord Duitsland, waar u net dezelfde soort opmerking mag verwachten van de noordelingen. Voor velen is Schotland maar een droom, Niet tegenstaand is Schotland een prachtige bestemming voor fietsers & wandelaars, en een iets mindere bestemming zonder wandel- of fietsgids van BIBLIOTREK.be. Wenst u een kijkje te nemen op de wandelpagina ? > Wandelgidsen Schotland.

Bibliotrek gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. OK