Wandelgidsen China BIBLIOTREK

China is de benaming voor een groot cultuurgebied met een zeer lange geschiedenis, een oude beschaving en een staat in Oost-Azië. China is een enorme  speler in de Wandel- en fietswereld, ondanks het land meestal gekend is voor zijn toerisme, staan deze onderwerpen evenzeer aan de top van de bezigheden in China. Een gigantisch land, je zou durven zeggen continent, door de ongelofelijke afstanden in dit land, zijn lange afstand routes wel degelijk lang. China kan zowel op politiek-historische als op fysisch-geografische grond worden ingedeeld in een aantal verschillende gebieden. Het 'traditionele China' beslaat het Zuidoosten en midden van het vasteland, en is de bakermat van de Chinese cultuur. Fysisch & geografisch zijn hier drie belangrijke gebieden te onderscheiden van elkander, Het Chinees laagland, het Noord-Chinees bergland & het Zuid-Chinees bergland. Naast dit kerngebied bestaat het huidige China nog  uit een aantal andere gebieden zoals Taiwan, Hongkong, Macau, Tibet, Sinkiang en binnen-Mongolië. In dit segment vind u ook de Fietsgidsen China & de Reisgidsen China.


Resultaten per pagina wijzigen ...
Wandelgids / Explore The Great Wall of China (9781898481171) Rucksack readers
€ 17,95
Lees meer

Wandelgids / Explore The Great Wall of China Rucksack readers • 9781898481171

Wandelgids / Explore The Great Wall of China (9781898481171) Rucksack readers. Productomschrijving: De grote muur van China is het grootste bouwwerk op aarde, maar de mythen krijgen meer bekendheid dan de feiten. De beste manier om de grote muur te waarderen is om die te voet te verkennen. Dit rijk geïllustreerd boek richt zich op delen, die met name, de moeite waard zijn om een kijkje te …

 Wandelgidsen China BIBLIOTREK

De Chinese cultuur tradities en religieuze gebruiken, zoals die in alle uithoeken van China gedurende gans de geschiedenis van China hebben bestaan. Het uitgestrekte land kent een uitgebreide verscheidenheid aan culturen en volkeren, zowel in het verleden als in het heden. China kent immers veel minderheidsvolken waaronder bijvoorbeeld de Mongolen, de Oeigoeren en de Tibetanen. China is in ieder geval wel een grote speler als het om speciale locaties gaat, en op gebied van wandel- en fietslocaties evenzeer. Bij BIBLIOTREK beschikken we nog niet over vele verschillende art. maar onze database groeit elk jaar met vele uitgevers die dit continent hoe langer hoe meer aan doen. In dit segment vind u ook de Fietsgidsen China & de Reisgidsen China.

Bibliotrek gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. OK