Onze garantie Onze garantie aan onze klanten

Wat houden wij voor ogen ?

BIBLIOTREK.be engageert zich ertoe, al haar klanten zo goed als mogelijk tevreden te stellen. Dit zowel wat betreft uw productkeuze, de behandeling van uw bestelling of eender welk ander aan uw bestelling gerelateerd onderwerp. Wij streven naar 95% tevreden klanten.

In de realiteit is dit vaak een zeer hoog cijfer, maar op lange termijn is het toch onze bedoeling dit streefdoel effectief te behalen. Weet daarom dat u altijd met al uw vragen terecht kunt bij BIBLIOTREK.

BIBLIOTREK.be is gecertificeerd door Safeshops, en het daaraan verbonden advokaten kantoor Sirius Legal, die onze webshop voortdurend in de gaten houd, wat de laatste Europese GDPR wetgeving betreft, om ons zo steeds up to date te houden met de wet op de persoonlijke levenssfeer. Safeshops is gevestigd in het Maaltecenter Blok C, Derbystraat 101 te 9051 Gent.

Zit u met vragen of bekommernissen? Laat het ons weten. Zit u met iets die u heeft meegemaakt met Bibliotrek en wilt u er antwoord op, communicatie met ons lost alle eventuele problemen op. 0476/59.68.37 om te spreken met tenminste één van de eigenaars.

Stay tuned ...
BIBLIOTREK.be
Onze garantie
Terug naar boven